Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Teljes figyelemmel Önnel, Önért!

Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész vagyok, természetgyógyász-akupunktőr, fülakupunktúrás addiktológus, gyógynövényszakértő és fitoterapeuta, egészségesélet- és gyógymód-, valamint INSUMED-tanácsadó.

Közel 35 éve dolgozom az egészségügyben. Pályám elején DNS-kutatással foglalkoztam, majd nemzetközi gyógyszergyártó vállalatoknál dolgoztam mint tudományos munkatárs. A 2000-es évek elején 2 évet töltöttem klinikai gyógyszerészként a világ egyik szuper kórházában az ARAMCO vállalatnál. Itt tapasztaltam meg teljes valójában a protokolláris kezelés hátrányait. Hazatérve gyógyszertárat nyitottam. A napi patikai munkám és a külföldön töltött évek alatt kristályosodott ki bennem, hogy nem a gyógyszerek jelentik az egyetlen és üdvözítő megoldást bajainkra, életminőségünkre.

15 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Eleinte patikámban kezeltem pácienseimet, de a hatékonyabb munka érdekében mára már Soul2soul nevű természetgyógyászati rendelőmben fogadom őket.

A holisztikus szemléletnek köszönhetően az ember nem egy szerv vagy szervrendszer, hanem test-lélek-szellem hármas egysége, melyet csak egyben lehet kezelni, illetve személyre szabottan megmutatni a gyógyuláshoz vezető utat.

Munkám során a problémák megoldására több módszert használok:

– klasszikus, elektro- és lézerakupunktúrát;

– fitoterápiát;

– természetes gyógymódokat.

 

Terápiák – a teljesség igénye nélkül:

– fogyókúra;

– dohányzásról leszoktatás és egyéb függőségek kezelése:

            - játék- ,

            - alkohol- ,

            - telefon-függőség ;

– allergiakezelés;

– immunerősítés;

– stresszoldás;

– alvási, pihenési problémák;

– relaxáció;

– fejfájás;

– izületi, mozgásszervi problémák;

– emésztési panaszok;

– hipertónia, keringési panaszok;

– aranyeres, visszeres panaszok;

– izomfájdalmak kezelése.

 

Hitvallásom:

  • Nem betegséget gyógyítok, hanem utat mutatok az embereknek az elakadásban. Segítem előmozdítani a szervezet alapregulációjának egyensúlyteremtő képességét. Segítem a szervezet öngyógyító képességének fokozását, a belső erők mozgósítását. (Ha ezek a belső erők „nem akarnak” mozdulni, a külső segítség csak felszíni lesz, ideig-óráig hat.)
  • A holisztikus gyógyítás elvét követem, miszerint „az egész több, mint részek összessége”. Ennek szellemében szükséges lelkileg, szellemileg, testileg, életútban, gondolkodásmódban, sorsfeladataikban, körülményeikben, kapcsolataikban hozzásegíteni az embereket saját önvalójuk, harmóniájuk megtalálásához.
  • Életem nagy ajándéka, hogy praxisomban és az oktató, nevelői munkám során számtalan embernek segíthettem az egészséges életvezetésen túl a számukra optimális életút megtalálásában és megvalósításában.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a holisztikus szemlélet és kezelés előnyeit, a szemléletmód és a terápia adta prevenció/rehabilitáció általi lehetőségeket.