Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szakértőnk

Szakértőnk

Dr. Sárkány Ferenc

Teljes figyelemmel Önnel, Önért
 

Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész vagyok, természetgyógyász-akupunktőr, fülakupunktúrás addiktológus, gyógynövényszakértő és fitoterapeuta, egészségesélet- és gyógymód-, valamint INSUMED-tanácsadó.


Közel 35 éve dolgozom az egészségügyben. Pályám elején DNS-kutatással foglalkoztam, majd nemzetközi gyógyszergyártó vállalatoknál dolgoztam mint tudományos munkatárs. A napi patikai munkám és a külföldön töltött évek alatt kristályosodott ki bennem, hogy nem a gyógyszerek jelentik az egyetlen és üdvözítő megoldást bajainkra, életminőségünkre. A közforgalmú gyógyszertári munka alatt alapos gyógynövény ismereti kutatásokat végeztem, a szintetikus gyógyszerek kiváltása érdekében.15 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Eleinte patikámban kezeltem pácienseimet, de a hatékonyabb munka érdekében ma már itt a Soul2Soul-ban.


A holisztikus szemléletnek köszönhetően az ember nem egy szerv vagy szervrendszer, hanem test-lélek-szellem hármas egysége, melyet csak egyben lehet kezelni, illetve személyre szabottan megmutatni a gyógyuláshoz vezető utat.


Munkám során a problémák megoldására több módszert használok:

– klasszikus, elektro- és lézerakupunktúrát;

– fitoterápiát;

– természetes gyógymódokat.


Terápiák – a teljesség igénye nélkül:

– fogyókúra;

– dohányzásról leszoktatás és egyéb függőségek kezelése:

– játék- , alkohol- ,telefon- ;

– allergiakezelés;

– immunerősítés;

– stresszoldás;

– alvási, pihenési problémák;

– relaxáció;

– fejfájás;

– izületi, mozgásszervi problémák;

– emésztési panaszok;

– hipertónia, keringési panaszok;

– aranyeres, visszeres panaszok;

– izomfájdalmak kezelése.


Hitvallásom:

A holisztikus gyógyítás elvét követem, miszerint „az egész több, mint részek összessége”. Ennek szellemében szükséges lelkileg, szellemileg, testileg hozzásegíteni az embereket harmóniájuk megtalálásához, segíteni a szervezet öngyógyító képességének fokozását.

Életem nagy ajándéka, hogy praxisomban számtalan embernek segíthettem az egészséges életvezetésen túl a számukra optimális életút megtalálásában.


Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a holisztikus szemlélet és kezelés előnyeit, a szemléletmód és a terápia adta prevenció/rehabilitáció általi lehetőségeket.